mode ord för 2000 talet

välkommen till 2000 talet..

dagens ord är kränk..  alla är nu mera kränkta.. du fick inte komma in på krogen för att du var för full som en tvättsvamp,,du är  kränkt.. du fick inte det jobbet du ville ha..  och nu är du kränkt.. du fick inte pissa på polishuset för polisen.. kränkt..

hallå lägg ner..   blir så trött på alla som tjöttar om att dom blivit kränkta..

inte blir du mindre kränkt för att du bölar ut om din TRAGISKA situation bara för att du inte fick göra en viss sak. men du får lite medlidande av nån för en stund.. tacka å va gla tills du blir krängt nästa gång.

Nästa ord är fågelinfluensa.. för 1 år sedan var det mass hysteri för att sjuka fåglar kommit in i eu och där med hotar alla små söta fåglar som bara lever av döda kadaver.. när hörde du senast om sjuka fåglar senste 4 månader.. men blir folk bara mattade med skräk scener så råder goda dagar för personer som lever på din räddsla..

köp vaxin var bäst före datum redan gått ut, köp en eldkastare så du kan flambera alla små söta rödhakar som kommit för att äta av talgbollen du hängde ut i förgår, köp skyddsrum med tält säng som skyddar om det kommer en fågel dykandes från himelen men som ej kan stå i mot om grann pojken kastar en vatten balong, köp en bantnings maskin för enbart 999,50 utan postens avgifter inräknade och ingen bytts rätt om den nu inte skulle funka..


själv ger jag lång fingret åt allt sammans, lutar mig tillbax i soffan och lyssnar på nästa låt av rob n raz ..  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback