IPRED 1. Piratjägarlagen, lättluradMed 2 klick på Skapa falsk skärm dump så kunde jag få fram följande bild, Med så lätt medel är det att förfalska en skärm dump med falska uppgifter, Men det är just med så enkla medel som regeringen är på väg att rösta fram när dom ska godkänna den nya piratjägar lagen som ger media industrin större befogenheter än vad vår polis har, med bilder som denna ska dom kunna gå in i domstolen och få fram uppgifter om vem som står som ansvarig bakom ett ip nummer.

Media industrin krav är enkla men skrämande. " Vi stämmer dig på 100 000kr i skadestånd för förlorad intäkt p.g.a ditt fildelande,som DU ser har vi starka bevis eller så drar vi dig inför domstolen där du kommer förlora och betala alla kostnader, Men vi är snälla i dag och betalar du oss 50 000kr så tar vi tillbaka anmälan mot dig."


Miljöpartiet: Avfalls demon eller puckad ängel

Miljöpartiet vet man inte vart man har på den politiska skalan, ena dagen är dom på vänster kanten och slickar röv för att nästa dag vara på höger sidan och slicka marken som politikerna går på. Dom vill inte höja inkomstskatten, men lik väll vill dom höja skatten "för" miljön skull. Då är min fråge ställning följande.  vilka drabbas av höjd skatt oavsett VAD den heter,VAD den läggs på? jo låginkomsttagare, sjuka, arbetslösa och pensionärer med garanti pension. INTE fan är det Kamprad, Wallenberg, Urban Bäckström(vd svensk närningsliv), eller någon annan person med höginkomst. Så det verkar som om miljöpartiet säljer grisen i säcken. Vi höjer inte din inkomst skatt om du röstar på oss 2010,  utan i stället höjer vi "miljö" främjande skatter som bensin, koldioxid utsläpp. Så i slutändan är det ändå så dom personer med sämst inkomst som drabbas. Så vida inte MP klart och tydligt att om du tjänar under ett visst belopp före skatt så kommer du inte drabbas av våra miljöfrämjande skatter. Men det förslaget  och utlåtandet kommer väll först ske den dag Iran, Nordkorea, Ryssland och Usa kan vara vänner och acceptera varann. Sitta vid samma middagsbord utan att den ena parten ska vara störst, bäst och vackrast.


Hembrännt och olika lagar

En kort fundering här, du får göra ditt eget vin och du får brygga ditt eget öl, göra glögg men du får inte göra hembränd sprit, det är mycket märkligt. har det med alkohol sattsen att göra så är det bara blaj.  Varför viss sorts hemmbränning är okey medans annan inte är det.