Till nära och kära

Om ni är läsare av denna blogg så kan man se att jag inte brukar skriva så mycket personligt om mig själv.

Men nu ska jag göra ett undantag. Till min familj, min släkt och mina vänner. Jag älskar er alli hop. Ska nämligen ut och resa på sol semester, och om något oförut sett skulle hända, ska ni veta att älskar er alla på olika sätt. Bevara minnet av den glada person ni kännit hela ert liv. Vart jag än skulle befinna mig så kommer jag ha det bra(om jag nu inte skulle bli kidnappad) Jag hade många hemligheter var av ni kännde till några få men inte alla. NejNejNej Kommer inte avslöja några nu. Dom tar jag med mig i graven :-)

Nej jag är ingen terrorist eller galning som kommer göra något dummt. Så om någon säkerhets nisse läser denna postning eller annan som sysslar med underrättelse tjänst, så var lugn. Saker som man inte planerat kan hända, Är därför jag har tattuerat på min kropp: "Death is certain,Life is not" Du vet att du ska dö, men vet inte när. Kan komma ett rattfyllo i morgon och köra på mig när jag är ute och går så jag mister livet eller jag kan leva tills jag är 120år. ganska osanorligt att jag lever så länge men ändå.

Med vänliga Hälsningar P.R.O.S

p.s om resan går väll kommer denna post att raderas vid hemkomst, annars blir det mina sista ord till världen. d.s
p.p.s : 6/9-08 Resan gick bra och är hemma igen, på begäran så kommer denna post vara kvar. Var så himla skönt att komma till solen för en vecka nu när mörkare årstider kommer. d.d.S

Judas och arbetskamrater

Vi har dom alla på våra arbetsplatser, personer som är trevliga och sociala men som inte skulle tveka att "gå över lik" och baktala sina medarbetare bara för att själv fram stå i bättre dagar. Har just en sådan person på jobbet, När grupp chefen hade ledig dag så hade jag det formella ansvaret. När vi börjar dagen så var vi tvunga att beställa in material så vi kunde göra dagens arbete, vilket jag gör, när det en stund senare visar sig att det är kvalité brister i produkten ,som hade tillverkats så i stället för att bara låta det vara till morgon dagen och då berätta för chefen att vi inte kunde utföra jobbet p.g.a brister i produkten, så är "judas" tvunen att ringa och berätta för chefen att han inte kan utföra jobbet han blivit satt att göra för att det har blivit spärrat i tillverkning och måste undersökas av kvalité avdelning på företaget. Det var ingen bråska och världen skulle inte gå under om det inte blev gjort, ända så väljer han att ringa fast han vet att chefen är ledig. För hade jag som hade ansvaret berättat om det i morgon när chefen återkommit så hade jag "frammstått" i bra dagar, och det kunde inte "judas" tillåta utan var tvungen att ringa och påpeka saken. Det är inte första gången en sådan sak händer. Envis som "judas" är kan han inte tala om något fel för någon annan än just den person som har specefika ansvaret av just den tillverkningen även om just den person ligger på dödsbäddaen så måste "judas" vänta. Som exempel hända det en liknande sak i våras även denna dag var vår grupp chef ledig, en av produkterna vi tillverkar passade inte i våran monterings form, utan var lite för trång och därför trög att lyfta ur när den var klar och redo att pakas ner i pall och skickas till tredje och sista ledet av tillverknings kedjan. I stället för att säga till första bästa kvalitéts person att det är något fel på denna produkt och vi måste stoppa tillverkning i maskinen, så väljer "Judas" att låta maskinen i första produktions ledet mata på detaljer vilket ledde till att vi fick kassera runt 12 pallar med omonterade detaljer och ca 6 pallar med färdiga detaljer dagen efter när det uppdagades att det var något fel. Just för att ansvarig person hade gått för dagen och skulle komma tillbaka dagen efter. Så i stället för att säga till första bästa person och där med kunna hittat felet tidigare och därmed minska kassaktionen så väljer "judas" att avvakta i väntan på att rättperson ska komma tillbaka så HAN kan berätta att något är fel, hade vi sagt till tidigare , så hade just den maskin ansvariga för dagen hittat att en av värmeterminalerna hade missats slå på så hade hela saken varit ur världen och det skulle blivit mindre felaktiga detaljer. Felet hittades men först efter att vi väntat 24h och en massa dåliga detaljer redan hade producerats som fick slängas. Allt för att den här person inte sa till i tid. Man vet inte vart man har den killen efter som han hela tiden vill ställa in sig hos högre chefer.

p.s
Vet att Judas var en förrädare, men kom inte på någon annan liknelse med denna arbetskamrat. D.s

Framtida senario som i dax läget är flum

obs i dags lägget bör den postning tas med lite ironi, men vill det sig illa kan det mycket väll bli verklighet.

tänkte dra till men en super flum konspiratoriska tanke gång här.


FRA spanar på folk men vill hålla det hemligt, men herr/fru vald potatis säck väljer att sätta händer för öronen och sjunga högt som vilken trotsig 4åring som hälst , I EU håller man på med sken manövrar  och låter andra departiment ta beslut om sådant som inte rör dom igentligen. EU vill att projekt
ACTA ska slinka igenom utan att någon bjäbbat imot eller vetat om dess ecistens innan det är klubbat.


Nu till teorin: Om ACTA går i genom så i stället för att man lägger allt på operatörerna så låter man FRA som redan har Sveriges användare övervakade sköta filtreringen, vilket gör att antipirat byrån och andra #¤%/&&%¤ inom stenålders media industrin bara behöver lyfta luren så är några hundra person varnade att dom sysslat med något som inte bär stämpelen DRM. Eller att en sittande regering tycker det blir för mycket uppmärksamhet kring en minister som trampat i klaverat, lyfter luren och några hundra bloggare har fått en varning att dom bör dra sig tillbaks och inte skriva mer för då kan dom stämplas som Hot Mot Rikets Säkerhet och åtgärder kan sättas in. Piece of cake :D


TPB och Arbåga

Det skrämande i hela den tragiska historien är att när något hamnar på TPB så är det rena katastroffen, men när gammel media slår upp det med vinklad löppsedel så är det fullt narturligt.


Hade inte media slagit på stora trumman så hade inte så många känt till filen, och där med hade det inte varit någon stor sak.

Sen är upp till var och en om man vill ladda hem Förundersöknings proto kollet. det är ju inte så att man är tvingad att ladda hem. MAN KAN GÖRA ETT VAL.