Likheter

Vad är det för likhet mellan extremister och alliansens politik?

jo båda vill stoppa de öppna samhället,fast med olika medel, Medans extremisten använder bomber och granter använder alliansens sin makt att strypa de fria internet vi har i dag till något som kan liknas vid en tv, där de på förhand bestämmas vad som ska få visas.

I
DN kan man läsa att Reinfelds jultal handlar om "Frihet och öppenhet" när det kommer till extremister.

Men Reinfeld och co i alliansen är ju inte bättre själva. Man vill införa övervakning av alla sin medborgare i form av Datalagringsdirektivet som gör alla medborgare till vandrande spärsändare: Man ska spara all information, om vart man ringer, vem man smsar, när detta sker och vart det sker.

Vi har SWIFT avtalet som ska överföra alla europas medborgares bank transaktioner till usa, för att hitta nålen i höstaken, men eu får inte ta del av usa medborgare.

Sedan har vi alla skandaler med wikileaks där de framkommit att sverige har 2 agendor. 1 officiell och 2:a inofficiel.

Sedan har vi politisk tillsatta nämndemän i våra domstolar, Vars lojalitet inte är rättvisa utan parti politisk. Se bara på pirate bay målet där fler personer från rättsväsendet har/hade kopplingar till olika upphosrättorganisitioner. Men som ändså fick dömma i målet.

Vi har sedan ACTA avtalet som var tänk att stoppa pirat tillverkade kläder, medeciner, mat. men som även nu mer innefattar pirat nerladdad musik och filmer. Ett avtal hemligt för alla som vill granska men som där en av parterna är media industrin.

Så hur var de nu med Frihet och öppenhet bästa reinfeld.

en sista sak för i dag. IPRED-lagen som ger privata intressen större befogenheter än polisen att få ut uppgifter om vilket ip-nummer som till vilken abonnent. Och som är tänkt att ske i civildomstol, där inte samma juridiska rätt gäller som i brottmåls domstol.(hittar just nu inte nån källa, men får åter komma så fort ja ögr det)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback