Nu ler media industrin och ser $$

Så har det hänt Alliansen har ställt sig på alla 4 och låter media industrin bestäma över lagarna. Klart alliansen visste om detta förslaget redan innan valrölelsen. Men hade dom sagt något då hade dom gett Pirat Partiet Fribiljett in i rikdagen, Och då hade dom fått motstånd att genom föra förslaget. Bättre då att låsas som om det regnar, och pladdra på om skatter, omsorg och skola. Vilket dom fått inbankade med retorik, sedan dom blev politiskt aktiva.

Sossarna står oxå på alla 4, då det var bodström själv som drev igen om ipred, men som nu är verkningslös. Vad gör man då som media mogul som vill att allt ska vara som de alltid vart. Ny teknik som skadar deras så kallade vinster, fast dom inte kan visa upp dokument på att dom verkligen förlorar pengar på fildelning. Och som inte är köpt av någon kvackare.

För VP är offentliga sektorn viktigaste frågan. MP ser bara miljön som viktigaste fråga. SD lallar om att minska invandringen och bistånd till fattiga länder. Och kommer säkert jubla över förslaget regeringen nu lägfr fram. För enligt SD är alla invandrare skurkar, och me detta förslag kan man spåra dom och slänga ut dom.

Sen kan ni som tjatar om "rent mjöl i påsen" inte har något att frukta. kör upp de så långt i arslet att de kommer ut igen näsan. För VEM avgör vad som är rent mjöl i påsen. För i Sverige har de förr i tiden vart lagligt att aga barn, Göra reklam för ciggareter, Köra bil utan bilbälte. Sedan ska vi inte tala om kristna kyrkans makt utövande. Skampåle på kyrkbacken, Bräning av kvinnor som "antogs" var häxor,prästen som stog över alla andra, och som kunnde leva gott medans hans församlings bor svalt. 

Läs själv om förslaget som läckt ut från justitsiedepartementet och vad det innebär i Svd , DN och på SR  Eller här direkt i from av PDF eller som websida på Telecomix. Där det 4 sidiga dokumentet som läckt ut som ska tvinga bredbands/ telefon bolagen att lämna ut uppgifter, om vart du befinner dig i realtid, vem du haft kontakt med. Från små brott till stora.
Även om de bara ger böter i staffskalan och inte som nu minst fängelse för att få ut uppgifter.

Samtidigt sänks kraven för att polisen ska få ut uppgifterna, varför inte då höja visa brotts värde. Men det är här media mogulerna lobbyister kommer in i bilden. Men sänkta krav på att få ut vem som döljer sig bakom IP nummer och därmed skicka krav brev. Klirr i kassan fast dom redan tjänar bra med pengar. Fast dom inte vill medge det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback