Betala lr vi begränsar ditt utrymme..

I dag går en era i graven, nästan.Spotify begränsar sin gratis tjänst. Att om du är gratismedlem, får du bara 10timmar per månad och ändast lyssna 5 gånger på en låt.

Så jag som kan lyssna på typ Johnny Cash - Ring of fire , Tyr - Wild rover , Garmarna - gamen , Ole Ivars - Kongen Av Campingplassen ,Mauli - Scheiße, Ich liebe dich "sedan är ju bara videon med mauli en animerad bäver för underbar :-)" för att nämna några som jag antal gånger på rad kan lyssna på, ska nu bara få lyssna 5 gånger per månad med dom nya reglerna på spotify.

Enligt många kommentarer till artiklarna handlar det om att folk inte vill betala utan vill ha musiken gratis.
Låt då ett räkne exempel via följande. 1 familj betår av 4 person, alla i familjen har sitt eget konto med sin egen musik smak,för man kan inte dela på 1 konto, utan måste ha separata. För att familen ska få tillgång till premium varianten alltså lyssna i mobilen och i datorn obegränsat måste dom betala 400kr i månaden och på ett år 4800kr. bara för att kunna lyssna på musik.  

Kan bero på att de upplevs bökigt, dels måste man antingen ha ett kreditkrot typ visa, mastercard. man kan betala via paypal, men då ska man böka med att flytta pengar från sitt bank konto, till paypal för att sedan dom ska till spotify. Varför inte göra som mobil operatöerna och sälja värde bevis. Eller det kanske finns?

Det som retar mig är 5 låtars begränsingen, 10h i månaden gör mig inte så mycket då ja mest slö surfar upp ny musik och prov lyssnar, utan i stället lyssnar ja på SR P3, P4 och ibland P1. För detta betalar jag 5kr per dag, får lyssna så mycket ja vill, i stereon, mobilen, datorn. Jag får väder, nyheter, musik, prat, debatter mm.

Och att påstå att arstier tjännar bra på spotify, är bara BS, dom får några ören per spelad låt.
Bära vatten över ån.

I sverige har vi nog det bästa dricks vattnet man kan få genom kranen. Om man bort ser från Östersund som i b örjan av året drabbades av en bakterie. Men nu kan man åter dricka vattnet.

Ändå så väljer folk att släppa hem liter vis med vatten på flaska och som är kolsyrat.
Ska dock erkänna att även ja kan köpa en flaska med kolsyrat vatten och bära hem lr någon läsk fläska ibland.

Men oftast så dricker ja kran vattnet, har även ställt in vatten i kylen.

så pröva ditt kranvatten och bär inte hem liter med kolsyrat.


de var ett tag sedan

Var ett tag sedan ja uppdatera här, har ja fått några kommentarer afk. Det beror på att ja inte haft orken att skriva om något som hänt lr haft fundering om. kan ha samband med mörker perioden vi haft, men oxå för att ja vart trött när ja kommit hem för dan. Långa dar + ja har börjat träna på gym kontunuerligt och började akido vilket är ganska krävande. Har även haft film studio. Nu ska de bli ändring, på saker. Åter kommer senare med lite tanker och kritik av samhället. Peace out för nu