Jag är baby pirat

Här med till känna gör PROS att han är baby pirat. 26årig industriarbetare som kommer rösta på PP i eu valet, har inte bestämt vad det blir i riksdags valet ännu.

Anledning till osäkerhet kring rikdsagsvalet:PP kommer bli en frisk fläkt i regerings valet 2010, och eu 2009. Men är lite fundersam angående om riksdagsvalet, PP säger sig stötta det parti som stöder PPs frågor, men både sossarna och moderatern har ju sig visat vara stora stygga vargen vad gäller övervakning. Sossarna med herr bodström i spetsen la sig bredbenta och lätt musik å film industrin röv k****a dom för att Sverige hotades med handels sanktioner. Moderaterna med fru ask gör nu samma sak med piratjägerlagen, lägger sig bredbenta och låter sig röv k****as av lobbyister från antipiratbyrån och mediaindustrin. Och trots allt kan vi inte komma i från att S och M är dom största partierna med stöd från mindre partier.Så vilka anser PP stödja när dom kommer in i riksdagen??

Se på vad som hände under bodströms tid vilket lede till tillslagt mot TPB servrar + en massa servrar som inte hade något med TPB att göra förutom att dom dela samma lokal.Som fortfarande vad jag förståt tuggar runt i rättvisans palats. Bodström pressas att agera mot fildelningen annars kommer stora stygga usa inleda handels sanktioner mot Sverige. Så sverige agerar mot fildelning annars kommer inte usa att handla med sverige. Mycket bra hot då bodström strunta i den lilla människan som rösta rött 1994,1998 å 2002, och gick stora skiv och filmbolags vägar. Alliansen gör nu samma sak, kör över den lilla människan som rösta borgligt och låter skiv och filmbolag styra efter en modell S/F gnällt om en monopol bevarande modell sedan radion, kassetbandet,vhs tiden.

Båda blocken vet att mycket kommer stå på spel 2010, ett kd som pendlar mellan 3,8-4,2% å riskerar att åka ut,S o Mp som mobbar VP som "hotar" med omval om vp inte får leka i sandlådan med s o mp. Glöm inte att SD likt PP mobaliserar sina styrkor för valet till eu och riksdagen. Å det kan jag säga att om SD kommer in i eu så kommer dom verkligen känna medvind för valet om 2 år. Så när SD o PP kommer in som vågmästare kommer båda blocken fjäska. Men det är 2 år bort, mycket hinner hända innan det är dax att tänka på eventuell partner för att få sitta vid makten.