vilka gynnas av höjd bilskatt

visst är det lätt att ta ut höga avgifter när man själv inte drabbas.
Borg behöver ju ingen bli han tar ju flyget även om x-2000 passar hans hem ort.
Reinfält får ju gratis bil av oss skattebetalre .. men för oss som behöver bilen för att det inte passar med kolletiv traffiken ska straffas..för att sociteten ska kunna ha kvar sina garage med pimpade bilar.

inför i stället skatt på vilken bil modell man har .. om jag köper en bmw m5 så är det ju inte för att krypa fram i 30km/h utan då vill man ju gasa på, och då är risken större att man krockar..

men köper jag en volvo240 så är det ju för att jag vill ha en bil att åka lugnt med (ja det finns dom som trimmar även denna modell) och ta mig från punkt A till punk B så säkert som möjligt.. men det är väll som vanligt när det gäller högern.. gynna sig själva på så kort tid som möjligt för att sedan låta sossarna ta över och åter bygga upp samhället..

men sossarna tappa ju kontakten med sitt eget folk och verkligheten så det kanske var bra att dom fick en näs bränna i valet och åter börja se verkligheten från små folket vinkel.. men man kan ju bara hoppas att svenska folket in sett sitt misstag och röstar på vänsterblocket i nästa val om nu inte alliansen lyckas förstöra hela den svenska ekonomin innan dess..

trams och flams blåbärspaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback