usas demokraterna är delade om acta

Via locutus kan ja läsa i dagens DN att USAs demokrater är delade gällande kommande ACTA förhandlingar. (Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) är multilateralt avtal gällande upphovsrätt som håller på att förhandlas fram mellan bland andra USA, Australien, Mexiko och EU. Förhandlingarna är hemliga, men viss information har läckt ut. I korthet tycks avtalet gå ut på att samordna kampen mot upphovsrättsbrott. Från började handla avtalet om pirtat tillverkade varor, typ kläder, medicin , men tack vare en stark lobbygrupp har även internet och fildelning smugit sig med i avtalet.)

President Obama har en mer liberal syn på på upphovsrätt medans vice president Biden är en vän av innehållsindustrin.

Man hyllar Spotify som framtiden med strömmande musik och att man kan betala för att slippa reklam. Spotify har bara ett stort problem och en j****a massa skit problem.

De stora problemet enligt mig. för att kunna lyssna på musik utan avbrott så måste man ha någon form kreditkort. Och för att kunna lyssna gratis med reklam avbrott så MÅSTE man få en inbjudan av en betalande vän.

skit problemen med spotify är att den är bara inriktad på populär musik och västerlänsk musik om man vill lyssna på radio delen, väst europa, och usa för att vara exakt. vill man lyssna på typ hindi (streamande), japansk rock ,polka eller annan musik som inte är västerlänsk får man söka sig till andra ställen. Vissa artister kan man hitta, men då bara som enstaka låtar.

Så nej spotify är inte framtiden enligt mig. Då den inte ger tillgång till alla musik stillar som finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback