tv4 kvar på stenålders tänk.

Hitta den artiklen via pappers tidningen aftonbladet. Men den visar att även tv4 är kvar på stenålders tänk när det kommer till musik och cd släpp. Skivindustrin är oxå kvar på stenålders tänk. Där med bidrar till att man inte kan släppa skivor digitalt utan fortfarande på en plast bit. Men till vis del kan jag förstå det, Många av tv4 tittare kan inte ladda ner musik legalt. Utan går fortfarande snällt och köper en plast bit.

Rapparen Petter är nämligen kritisk till att tv4 ska släppa låtarna från programet "så mycket bättre" på samlingsskiva på plastbit, i stället för digitalt.
Lill-babs undrar vad digitalt är förutom 1 & 0, efter som alla pratar om digitalt men inget förklarat vad det är. För Lill-babs är cd skiva digitalt, hon hade väll hällst sett att samlings låtarna släpptes på stenkaka.

Men vad är digitalt, kan man då undra. Ja en cd-skiva är digital, men det är oxå att man lägger upp den på nätet och kan få tag på via spotify, itunes. Finns väll andra lagliga ställen men känner bara till dom dessa 2. + alla torrent sidor som skivan kommer hamna på.

AB


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback