"Sverige" rasar över ett plumpert skämt

Halva Sverige som ser på tv4 blir upprörda över att en producent på tv4 sitter och messar med schulman under körslaget om hur dålig brolle är och att det är klart dom riggat tävlingen. Vet ju alla att 4:an riggar sina tävlingar ;-)


Själv förvånas i alla fall jag, att när det gäller en skit sak som denna så kan folk reagera och bli topp tunnor rasande, skriva meter vis med insändare, krönikor och bloggar å fan vet vad, men om det gäller att censurera internet för att en liten stenålders branch som skiv och filmindustrin ska få sin villja fram för att släcka ner internet för att det finns folk som bytter fel filer med varan, (http://swartz.typepad.com/) så gäspar folk och byter blad i tidningen.

Skiv och film bolagen är inte bara i mot internet , dom är hemliga sponsorer av svensk kassa service, för om vi stänger ner internet så måste folk gå till SKS för att betala sin räkningar, vi ska använda gamla uppslagsböcker för att få information och vi ska sitta 4timmar i telefonkö för att kunna boka en tågbiljett till moster agda i tjottahejti.

Stänga ner internet, när dagens samhälle är princip beroende av det,

Hoppas skiv och film industrin inte använder e-mail utan pergament rullar när dom skickar sina bre, och vilka gynnas då? SKS...