ÄNTLIGEN, får dom inte gifta sig.

Kan läsa i DN att Prinsessan Madeline och Jonas Bergström äntligen har förlovat sig. Att dom först fått krypa på knä för kungen och sedan för riksdagen att få göra det som alla andra kan göra när och vart dom vill. Utan att vara sig kung eller regeringen ger sitt godkännande.

Det jobbiga är bara att jag har hört det sedan 05,30 i morse då jag hörde det första gången på nyheterna på radion och sedan hela dagen tjatas om det. Alltså måste dom ha gjort det i går,, för tror inte dom är uppe i otan efter att ha svirat runt på stureplan och firat att dom förlovat sig.

Men Om det blir bröllop nästa år då redan wictoria och daniel ska gifta sig åter står att se. För hur ska svensk ekonomi klara 2 kunga bröllop samtidigt, mitt i finas kris och allt.  Men då kan man börja fråga sig, vad försöker regering dölja med att M och J förlovat sig? Kan det vara något nytt övervaknings lag, kanske dölja att Sverige inte alls är i någon kris, För så länge det gäller stats anställda chefer typ Marianne Samuelsson föredetta Gotlänsk landshövding, fast hon blev ertappad på band med att ha gjort skillnad på folk och folk, så får hon en annan tjänst inom riksdagen med bibehållen lön på ca 80 000kr i månaden. Så är det verkligen kris kan man undra när 2 av 3 kunga barn förlovat sig och kräver att pappa Carl 16 Gustav Konung av Svea rika, ska snällt krypa till riksdagen och be om pengar. För att hans barn ska gifta sig?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback