Betala lr vi begränsar ditt utrymme..

I dag går en era i graven, nästan.Spotify begränsar sin gratis tjänst. Att om du är gratismedlem, får du bara 10timmar per månad och ändast lyssna 5 gånger på en låt.

Så jag som kan lyssna på typ Johnny Cash - Ring of fire , Tyr - Wild rover , Garmarna - gamen , Ole Ivars - Kongen Av Campingplassen ,Mauli - Scheiße, Ich liebe dich "sedan är ju bara videon med mauli en animerad bäver för underbar :-)" för att nämna några som jag antal gånger på rad kan lyssna på, ska nu bara få lyssna 5 gånger per månad med dom nya reglerna på spotify.

Enligt många kommentarer till artiklarna handlar det om att folk inte vill betala utan vill ha musiken gratis.
Låt då ett räkne exempel via följande. 1 familj betår av 4 person, alla i familjen har sitt eget konto med sin egen musik smak,för man kan inte dela på 1 konto, utan måste ha separata. För att familen ska få tillgång till premium varianten alltså lyssna i mobilen och i datorn obegränsat måste dom betala 400kr i månaden och på ett år 4800kr. bara för att kunna lyssna på musik.  

Kan bero på att de upplevs bökigt, dels måste man antingen ha ett kreditkrot typ visa, mastercard. man kan betala via paypal, men då ska man böka med att flytta pengar från sitt bank konto, till paypal för att sedan dom ska till spotify. Varför inte göra som mobil operatöerna och sälja värde bevis. Eller det kanske finns?

Det som retar mig är 5 låtars begränsingen, 10h i månaden gör mig inte så mycket då ja mest slö surfar upp ny musik och prov lyssnar, utan i stället lyssnar ja på SR P3, P4 och ibland P1. För detta betalar jag 5kr per dag, får lyssna så mycket ja vill, i stereon, mobilen, datorn. Jag får väder, nyheter, musik, prat, debatter mm.

Och att påstå att arstier tjännar bra på spotify, är bara BS, dom får några ören per spelad låt.
Kommentarer
Postat av: Jojje

Roligt med de här ryktena som cirkulerar om att artisterna inte tjänar något på Spotify. Har en kompis vars brorsa är med i ett känt svenskt band och de gör sjukt bra pengar på Spotify enligt dem själva.Artister som lyssnas mycket på Spotify tjänar mer. Man får inte pengar bara för att man finns med :)

2011-04-15 @ 00:14:05
Postat av: Anonym

De e ingen tyskbäver de e ju en mullvad!!!!

2011-04-15 @ 01:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback